Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

ROZCESTNÍK

rozcestnik.jpgTato rubrika vznikla, aby Vám lépe pomohla v orientaci na stránkách.

Jste-li novým návštěvníkem
a zajímají Vás možnosti, kterými by Vám mohla být Bicom biorezonance k užitku, tak pro Vás budou  nejzajímavější příspěvky v rubrice 
https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/biorezonance-s-bicomem/ , kde najdete jednak v náznaku možnosti biorezonance a také příspěvek jak taková energetická testování a ošetření probíhají.


Nicméně i když si někdo o biorezonanci čte předem, tak přímá zkušenost je přímá zkušenost. Mnohdy lidé po sezení říkají, že si to představovali jinak, nebo že si to vlastně nedovedli představit a že jsou mile překvapeni.  

V rubrice MOŽNOSTI https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/moznosti/, je více informací ohledně témat jakými je podpora při odvykání kouření, podpora při hubnutí, možnosti působení na dálku. Také je zde zaheslovaná neveřejná rubrika pro stávající klienty.

Pokud již máte s biorezonancí u mě zkušenost 
můžete v dalších rubrikách na webu najít podněty na témata, o kterých jsme se spolu při sezeních bavili.
Věřím, že stav našeho energeticko/informačního systému je výrazně ovlivněn naším přístupem k živou a tak zvavý osobnostní rozvoj, vnímám jako nedílnou součást života. Někoho tato sféra nezajímá a pro jiné lidi může být inspirací. Mám to tu i jako takovou podporující informační platformu.

Na některá témata jsem upozornila ve svém novém příspěvku "Jak jsem se dostala k biorezonanci, aneb představovala jsem si to trochu jinak ..." , který je zde: https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/blog/jak-jsem-se-dostala-k-biorezonanci.html .

Každopádně je nejdůležitější, jaký máte z biorezonance pocit a užitek.

 

      Další užitečné téma do ROZCESTNÍKU je podle mě otázka vybavení

pridat-kousek-hlavniho-textu--18-.jpgDisponuji několika přístroji, jejich názvy v následujícím textu slouží jako prokliky na příspěvky, kde se o nich více píše. 

Za nejdůležitější přístroj pro harmonizace považuji Bicom Optima, který mám přes 8 let a postupem času jsem si k němu opatřila širokou škálu doplňkového vybavení. Mezi doplňkové vybavení patří testovací sady, které umožňují působení na různých úrovních, rozšiřující programové řetězce a aplikátory. 
Dále v poradně při některých sezeních využívám automatický energetický scan BBC. Ten mám 3roky. U mnohých lidí jsem za tu dobu mohla pozorovat jak jim viditelné vyhodnocení energetického pole pomohlo uvědomit si, že by bylo vhodné něco ve svém životním stylu změnit. Většinou to bývá při 1, 4 a 6 sezní, abych měla přehled o energetických pohybech v organizmu. BBC mi dává možnost nahlédnout na energetický stav člověka z jiného úhlu pohledu.
Poslední přístroj, kterým disponuji je Aureola, která snímá a zobrazuje aktuální stav čaker a biopole. Tento přístroj využívám většinou u lidí, kteří se sami profesně zabývají prací s energiemi a vyhodnocení stavu čakrového systému pro ně má hodnotnou vypovídací schopnost. 

 

Biorezonance je typ služby u které je vhodné, když Vám vyhovuje i přístup a osobnost člověka, který energetické ošetření poskytuje. A to je věc, která se zjistí až v průběhu sezení. Nicméně určitý vjem můžete mít i z čtení mých řádků, případně poslouchání mého hlasu. A proto tu do rozcestníku dám jednu  upoutávku, která je jak pro potenciální klienty, tak pro lidi, kteří za mnou na Bicom již chodí. Tou je letošní zamyšlení Mise "Já jsem", které je na webu jak psané, tak ve formě odkazu na 3 podcasty na SPOTIFY (případně jako textové a i hlasové soubory ke stažení).

V první části je dost o biorezonanci jako takové, mém přístupu k harmonizacím, jaká jsou očekávání, které se dají naplnit a která jsou spíše nerelistická, co jsou kompenzační mechanizmy ...   V druhé části, která je nejosobnější je .... Víte co ... můžete se sami podívat:  https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/mise--ja-jsem-/  .

Podcasty jsem na Spotify dala nedávno. Mám z nich radost, je dost lidí co si raději něco poslechnou třeba při úklidu a už se mi dostalo několik pozitivních zpětných reakcí. Možná tam také najdete něco pro sebe. Nicméně doplňuji, že to, že si s lidmi při sezeních povídám, je také pouze jedna z variant. Někteří lidé si při harmonizaci rádi odpočinou a nemají zájem se vybavovat a i to je v pořádku.

 

Pokud byste si rádi domluvili termín, nebo máte nějaké dotazy, můžete použít kontaktní formulář na webu, nebo napsat e-mail, nebo SMS. Většinou reaguji do 3 pracovních dnů.