Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

BONUS

mise.jpgToto je BONUS pro stávající klienty a SPOLU lidi. Skládá se ze tří zamyšlení, které byly psány a později i nahrány pro podporu. Vychází z několika tisíc hodin rozhovorů s lidmi u mě v praxi a dotýkají se témat se kterými se asi každý z nás na nějaké úrovni setkal a vypořádával, ale mnohdy se o nich nemluví a tak může být uvolňující vědomí, že v tom nejste sami. Například sebepřijetí, srovnávání se, energetické výkyvy, odpor a tlak v životě, víra, osobní rozvoj, přijetí náročnějších situací

Pokud jste se na mé stránky dostali náhodou a ani mě neznáte, tak Vám to vytržené z kontextu nemusí dávat smysl. Ale možná také může.

  • V textu je několik odkazů na mé starší příspěvky. Přijde mi nejlepší si příspěvek "Mise Já jsem" přečíst jako celek a pak se k odkazům třeba později vracet.

Pro lidi, kteří raději poslouchají, jsou k dispozici i audionahrávky. (tam ale nejsou funkční mnou zmiňované ty odkazy - to jde tady na strákách z textu)


Ke stažení

Možnost stažení si celého textu a audionahrávek, ve kterých jsem ho namluvila. (nahrávky jsou z původní verze, kterou na základě zpětných vazeb mírně upravuji, nicméně podstata tam zůstává). Odkazy na podcasty na Spotify (jsou to identické nahrávky jako ty ke stažení)

A proč tu jsou obje? Ty na spotify si můžete poslouchat online a jednoduše poslat někomu přímý odkaz. Ty ke stažení si můžete stahnout do telefonu, nebo počítače a poslouchat i offline.

PDF celého textu Mise "Já jsem", včetně obrázků, ke stažení je 28.9. pdf k nahrávce Mise já jsem.pdf (podle data v názvu PDF zjistíte o jakou verzi se jedná - a došlo mi že vzhledem k přejmenování rubrik na webu, nebudou funkční odkazy v textu. Ty články sice na webu jsou, ale ta propojení jsou na staré názvy. Nicméně i tak text Mise "Já jsem" jako celek dává smysl. )

Nahrávka 1. části - o biorezonanci, o podporování sebe sama ...  
1 cast mise ja jsem.m4a  (odpovídá
 stranám 1-5 textu)

odkaz na podcast https://open.spotify.com/episode/3SQ41nOJ9OLl2cWiaXtrMj
 

Nahrávka 2. části - o Já jsem, sebe ocenění, sebe přijetí, odporu ...  
2-cast-mise-ja-jsem.m4a  
(odpovídá stranám 5-12 textu)
odkaz na podcast https://open.spotify.com/episode/4r8EhPteA4ei2gjsRtBTUr


Nahrávka 3. části o víře, naší cestě, prožitcích a poděkování ...  
3 cast Mise ja jsem.m4a 
(odpovídá stranám 13-16 textu) 
odkaz na podcast  https://open.spotify.com/episode/4QmG5a2ZnZU51q8EcqFRfd

Mise "Já jsem" volně navazuje na brožurku "Ukaž svoji krásu", kterou jsem psala v roce 2008 inspirována tancem. A tak jsem ji tu dala k dispozici jako pomyslnou část 4, aneb pomyslnou část 1 pro tanečnice. (zatím jen text, možná časem udělám výběr a ten nahraji) 

A nyní už následují odkazy na jednotlivé části Mise "Já jsem".
 (Pokud si chcete přečíst celý text v celku, najdete ho https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/blog/mise--ja-jsem--text-v-celku/#kotva )

 

Příspěvky

1 Mise "Já jsem" první část

 O biorezonanci, smyslu sebe podpory, bytí v roli tvůrce, přetlaku z toho co všechno bychom mohli, netlačení na sebe ...

Přečíst

2 Mise "Já jsem" druhá část

O větě "Já jsem", přijetí nedokonalosti, odporu, který klademe životu, uvolnění, sebepřijetí  ...

Přečíst

3 Mise "Já jsem" třetí část

Vztah k TOMU, co nás přesahuje, k dějům mezi nebem a zemí … a poděkování

Přečíst

4 Mise "Já jsem" - Ukaž svoji krásu

Text z roku 2008. Může být alternativou části 1 pro SPOLU ženy se kterými sdílíme vášeň pro orientální tanec.

Přečíst

Poděkování "mým zdrojům" poznání

Určitě důležitá součást Mise "Já jsem".

Přečíst