Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Jak jsem se dostala k biorezonanci

2. 11. 2023

Dnes mám Bicom 8 let, navíc k němu mám 3 roky automatický scan BBC a Aureolu.

Ale, když jsem o tom tak začala přemýšlet v souvislostech, tak vlastně Bicom, nebyl můj první "přístroj" na podporu vitality. Tak zvaná oblast wellness se mě dotýkala od začátku mého pracovního života, kdy jsem začala pracovat v marketingu s programem Buněčné výživy. Po vysoké škole jsem prvních 10 let žila hlavně svým podnikáním, pracovala klidně i přes 12 hodin denně, bez problému i o víkendech, cestovala jsem po světě a dařilo se mi skvěle. Pak onemocněla a následně umřela mamka a já se tak nějak vrátila do Ústí a začala se na dost věcí dívat jinak, rozšířily se oblasti o kterých jsem začala přemýšlet, začala jsem navštěvovat jiný typ kurzů.

snimek-obrazovky--51-.pngJedna z věcí, která mě zajímala, bylo jak smysluplně využít peníze, které jsem vydělávala. Objevila jsem americký přístroj Spectracolor a přišlo mi to jako úžasná věc. Domluvila jsem se na spolupráci se známou masérkou. 
Myšlenka byla taková, že přístroj mi zapadá do wellness konceptu (tehdy se studio jmenovalo wellness spectrum u Karly), opatřím ho jako investici, budu ho propagovat samostatně i s masážemi kolegyně a dál si dělat své obchodování a tancovat. A ona, tím že v masérně i tak tráví dost času ho bude zapínat, když bude potřeba. Celý ten příběh plynul dál, až se rozplynul ...   A vlastně v době, kdy jsem kupovala "vajíčko", jak Specrtacolor interně říkám, jsem se poprvé setkala s energetickým scanem. Nicméně byl to takový přístroj, který udělal snímání, tudíž vyšetření, ale už nenabízel další konkrétní podporu, řešení, harmonizaci. (podobný BBC, který mám nyní jako rozšíření k Bicomu) Obsluhující následně lidem prodávali nějaké doplňky stravy, a to jsem uměla i bez přístroje, stačil mi jednoduchý dotazník a s člověkem si popovídat o jeho potřebách. Tehdy mi přišlo, že nechci lidi strašit, ukazovat jim obrázky jak jsou na tom špatně a na tom základě jim něco prodávat. A čas šel dál ...  ( ilustrační obrázek kdy jsem spectracolor prezentovala v novinách -  ke stažení - uvidíte ho čitelný Spectracolor z tisku 2005.png )  

 

Jak jsem se tedy dostala k biorezonanci?
(základ následujícího textu je z roku 2016, když jsem měla Bicom zhruba rok a půl)

Byla jsem zhruba v roce 2006/2007 s kamarádkou Dášou na návštěvě u jejích německých přátel na Ibize. (v té době jsem již měla v Ústí výše zmiňovaný Spectracolor). Několik let mě obtěžovaly jakési kožní projevy a Dáša mi navrhla, že mě vezme k Birgit, německé biorezonanční terapeutce. Dáša znala biorezonanci již několik let z Německa, pomohla jí "zachránit" hlasivky, což pro ni, jako zpěvačku bylo dost důležité. A tak jsme tam zajely a já měla nový, zajímavá zážitek.

Je jasné, že jedno sezení zřídkakdy udělá zázrak, nicméně jsem se tehdy dověděla, že existuje biorezonance pomocí německého přístroje Bicom, který z člověka odčítá – snímá jeho frekvence, dokáže vyhodnotit, které jsou zdravé a kterým se hodí korekce, kterou následně provádí. Pro mě bylo důležité, že Bicom nedělá "pouze" diagnostiku, jako některé přístroje, se kterými jsem se v minulosti setkala, ale že "rovnou" harmonizuje. Tudíž nepracuje se strachem, který člověka vyleká a ještě víc rozhodí jeho energetickou nerovnováhou. U Bicomu se zjištěním dysbalance přichází ruku v ruce naděje, že se tělo může podpořit, aby se vrátilo do rovnováhy.

A přesně tento můj postřeh rozhodl, když si kamarádka Marcela, kterou znám z masérského kurzu, chtěla opatřit strojového "pomocníka" do své masérské praxe a zeptala se mě na názor. Tehdy zvažovala nějaký speciální mikroskop na zjištění patogenů v krvi, nebo plazmový generátor. Nakonec opatřila Bicom o kterém jsem jí povídala, právě to, že se mi líbí, že testuje i podporuje. Každé léto, když jsem se za ní vypravila, jsem si u ní dopřála sezení. Bylo to příjemné a tak jsem si říkala, že by se mi líbilo mít Bicom někde poblíž. Nejblíž, co jsem věděla byla tehdy Praha. 

bicom-platba.jpgMarci přístroj vždy hodnotila velice lichotivě a mě jednou napadlo, že bych ho mohla opatřit do svého poradenského centra v Ústí. V září 2014 jsem oslovila obchodního zástupce s dotazem na podmínky při koupi přístroje. Zajímavé je, že jsme se s Marci mnohokrát bavily o přístroji, ale vlastně nikdy o ceně, tak mě cena docela překvapila. Obchodní zástupce mi nabídl bonus ve formě příslušenství v hodnotě zhruba 80 tisíc, pokud si do určitého data přístroj zakoupím. A stalo se. 

Ke konci října 2014 se Bicom objevil u nás. Úplně nejdříve jsemměla představu, že nechám zaškolit několik lidí a oni budou s přístrojem pracovat. Že ho budu mít jako investici a k dispozici pro své potřeby. Nicméně tento plán tak úplně nevyšel. Ukázalo se, že ovládání a sžívání se s Bicomem je náročnější, než "pouhé" absolvování základního zaškolení. Navíc na začátku nebylo úplně jednoduché najít dobrovolníky, kteří by byli ochotni se nechat energeticky testovat a harmonizovat na pro ně neznámém přístroji, nehledě na to, že přístroj byl u mě doma takže se to vše muselo kloubit s běžným chodem domácnosti … prostě bylo toho víc. 

Začala jsem dělat neveřejná sezení, jezdit na školení, konzultovala s Marcelou a některými jinými poradci. Neveřejná sezení jsem na začátku dělala téměř rok doma, než v létě 2016 dozrál čas k přestěhování Bicomu z bytu do mé kanceláře. 

Zhruba za rok a půl jsem získala pocit, že vím co dělám. Zde musím podotknout, že znám lidi, kteří jsou mnohem rychlejší. Nyní to je již 8 let co objevuji široký svět možností biorezonančního vylaďování. Je to fascinující proces, kdy u sebe a u lidí, kteří se svěří do mé péče, pozoruji možnosti, které biorezonance poskytuje.

A co vlastně s Bicomem dělám? Vždy to, k čemu mě navede tělo člověka v souladu se záměrem se kterým za mnou přichází. Jistě, jsou některé dané postupy, pomocí kterých se harmonizuje tělo, energeticky od blokovávají jizvy, řeší překyselení, podporuje detoxikace a energeticky podporuje tělo .... a to vše se rozšiřuje o harmonizaci těch energetických toků, které vyjdou v při testování - mapování ( energetické vyšetření). Před lety jsem se to snažila popsat ve svém příspěvku praxe. https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/biorezonance-s-bicomem/praxe---zkracena-verze.html

Kdyby Vás biorezonance zaujala, ozvěte se. Termíny cca do 15 hodiny se dají najít relativně v dohledné době (cca 3 týdny). Odpolední, případně víkendové termíny jsou již vzácnější, ale vždy se to tak nějak poskládá.

Často se mě lidé ptají s kolika sezeními mají počítat. Je to otázka, na kterou je velice těžké odpovědět. Určitě je užitečné absolvovat více sezení než jen jedno, tělo tak dostává podněty, aby se "chytlo" a nahodily se vlastní samoregulační procesy o což u biorezonance jde. V našich kuloárech se říká, že pokud člověk po 3-5 ti sezeních se zhruba měsíčním rozestupem nevnímá výrazný posun, měl by se začít zajímat i o duchovní příčiny nerovnováhy. Každopádně biorezonanční podpora se dá používat dlouhodobě.  
 

35922896_787754108061498_2559003766212788224_n-s-marci.jpg

 

Přidám fotku jak jsem před pár lety s Marci každá se svým Bicomem u ní, ve Vyšším Brodě. 

 

 

 

 

-----------------------------------

Bicom a práce s ním mi přináší mnoho zajímavých podnětů. Když je prostor, tak o nich píši na webu, nebo na FB. A i když jsem si to představovala jinak, tak jsem za součást této své životní cesty vděčná.

 

                Toto jsou podle mě další zajímavé texty na tomto webu:

INTEGRACE KVALIT – když lidé přijdou, tak se mnohdy „dotýkáme“, nebo při našem povídání vyplynou kvality, energie … které danému člověku zdánlivě chybí, nebo přebývají a my se společně snažíme o harmonizaci jejich stavu. Mnohdy je to o uvědomění, přijetí. Jak jsem se k tomuto procesu dostala popisuji v tomto příspěvku. A ne že by to bylo součástí každého sezení, nicméně je to „ve mě“ a když se to hodí, tak přispívá. https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/blog/integrace-kvalit.html

Pochvalte se za to, co pro sebe děláte – moje zamyšlení o „sebe podpoře“, základné péči a kompenzačních mechanizmech sepsané pro spolulidi v době pandemie. https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/blog/pochvalte-se-za-to-co-pro-sebe-delate.html

Je to divný – zamyšlení inspirované tím, jakmi můj syn řekl, že to co dělám je někdy DIVNÝ, o mé cestě osobnostního a později i spirituálního rozvoje, aneb „Není to ze dne na den“. https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/ruzne-jako-blog/to-je-divny.html


Mise „Já jsem“
podle mě zatím vrchol mého poznání sepsaný do slov, a dokonce načtený do audio souborů ke stažení, nebo na spotify. Psala jsem ho v roce 2023. Má tři části. 

První část je o biorezonanci, hodnotě sebe podpory a netlačení na sebe – ( trochu promo na biorezonanci, zároveň inspirace k pochválení se za péči o sebe samé a pak věci, na které při sezeních není tolik času).

Druhá část je o větě Já jsem, nedokonalosti, sebepřijetí, odporu, který klademe životu – tato část je nejosobnější a možná nejzajímavější.

Třetí část o víře, cestě a poděkování.

K Mise "Já jsem" se mi hodilo připojit i mé psaní „Ukaž svoji krásu“, které bylo psané pro tanečnice. Myšleno tak, že pro ženy, co mě znají z tančení tomůže být alternativní část 1. Proostatní to nemusí být zajímavé. Text "Ukaž svoji krásu" je z roku 2008, tak je možné, že bych dnes něco upravila, čas ukáže. 

Mise "Já jsem" je v tuto chvíli na dvou místech na webu.
První je rovnou v rámci hlavního menu. Tam je úvod, odkazy na stažení PDF, audií a na Spotify. Po té následují oddělené jednotlivé části. https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/bonus/

Druhé místo je v blogu a tam je k dispozici celý souvislý text https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/blog/mise--ja-jsem--text-v-celku/#kotva

...................................

PS: nyní listopad 2023 aktualizujeme/modernizujeme tyto stránky, vzhledem k tomu mohou některé věci, příspěvky, fotky být na jiných místech než bývaly. Děkuji za případné "podněty" k vychytání a za shovívavost. Postupně aktualizuji prolinky, tudíž nemusí všechny fungovat správně. (na této stránce a na těch podle mě zásadních, jako je nabídka, rozcestník už fungují, ale v jiných příspěvcích to ještě není )

Uvědomuji si, že je nejlepší, když obsah s formou sedí perfektně, nicméně občas upřednostním obsah, přehlédnu (nevidím) chyby, tak snad Vám to nebrání vzít si z toho co nabízím to, co se Vám hodí a může být k užitku. A i když někdy píši o sobě, svých uvědoměních, prožitcích, zkušenostech, vzestupech i zklamáních, tak věřím, že stále inspiruji k otázkám typu: Co je v tom pro mě? Co to se mnou dělá? Jak to mám já? ...