Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

Ceník

Všechny ceny jsou smluvní. 

Pokud se domluvíme, nebo  to máme "historicky" jinak 
(u stálých klientů a přátel), tak platí ústně domluvené ceny.

Nemáte-li jasno, jak to spolu máme, zeptejte se.   
                                                                                                       

sd.jpg
 


 
Vstupní Bicom biorezonanční sezení (trvání 2 hodiny)
     cena  2400,- Kč                                           

Zahrnuje ergetické testování dysbalancí s následnou harmonizací. Po úvodním energetickém mapování (vyšetření) se zaměříme se na zprůchodnění případných blokád, způsobených nejčastěji jizvami, překyselením, nedostatkem energie, geopatogeními vlivy, stresem ..., dále provedeme frekvenčně/informační podporu vylučovacích orgánů. Pověnujeme se důvodům, které Vás na biorezonanci přivedli a poladíme prioritní disblance, které ukázalo testování.  (BBC scan a frekvenční podporující placička jsou zahrnuté v ceně.)
Domluvíme se na dalším postupu. 
Po vstupním ošetření a konzultaci většinou doporučím lidem jeden z níže popsaných přístupů. 
 

                                                  
sd.jpg
                            

 

Systémový přístup: 
Obzvláště u lidí vyčerpaných a chronicky, dlouhodobě rozladěných, doporučuji přístup "systémový", což znamená domluvit se pro začátek na alespoň 3 až 6 sezeních v návaznosti. To znamená v rozestupech zhruba po měsíci. Během těchto sezení vycházíme z výsledků testování a postupně "uklízíme", uvolňnujeme, harmonizujeme, podporujeme co je potřeba. Dále postupujeme podle domluvy.  Biorezonanci může člověk pro svou podporu používat dlouhodbě

Nárazovky:
Druhý přístup, tak zvané "nárazovky" jsou vhodné pro lidi, kteří jsou v podstatě v pohodě a Bicom u mě berou buď jako občasné pohýčkání, nebo příležitost se na svůj stav podívat díky energetické systematice z jiného úhlu pohledu, také pro lidi se kterými jsme již vyrovnali hlavní nerovnováhy se kterými původně přišli. Tam pak platí, že se mi ozvou "když to na ně přijde" a domluvíme se na termínu.  

 

Následná Bicom biorezonanční sezení                    1,5 hodiny  1800,- Kč
                                                                                                     2 hodiny  2400,- Kč

Pro děti dospělých klientů a přátel   do 10 let je cena 1200,- Kč, 

                                                             do 15 let 1500,- Kč. (jejich délka bývá do 90 min) 

                                                                        
U akutních situací, nebo při potřebě častějšího energetického působení, je možné se domluvit (předem, při objednávání) na zkrácené zhruba hodinové sezeni, kde je pak cena 1300,- Kč) 

(doplňková služba BBC scan za příplatek podle typu scanu 300,- Kč expres, 500,- Kč základní, samotné BBC scanování, bez následného Bicom ošetření nenabízím) 


Následná sezení v sobě vždy zahrnují testování aktuálního stavu pomocí ampulí s frekvenčními vzorky a z toho vycházející energetickou harmonizaci.          

                    

sd.jpg

 

 


odvykání kouření - cena je přímu u nabídky této služby: https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/moznosti/chcete-prestat-kourit-/chcete-prestat-kourit-.html 

sd.jpg

 

 


POZNÁMKA k principům biorezonančního ošetření

Pokud se rozhodnete absolvovat biorezonanci přístrojem BICOM, je dobré abyste věděli, že se jedná o metodu, která pracuje s informačně/energetickými toky v lidském organizmu. Nejedná se o léčbu a diagnostiku klasickou západní medicínou, ale o alternativní způsob sebepodpory, který jí při vzájemném respektování se a spolupráci, může účinně doplňovat. Podstatou účinku je působení biopole na regulační subsystémy organismu a cílem je obnovení vnitřní rovnováhy organismu. Což se ve výsledku může projevit aktivováním samoregulačních schopností organismu. 

Svým objednáním se potvrzujete, že s informačně/energetickým působením, při biorezonančním sezení, souhlasíte. 

Biorezonanční procedury nejsou hrazeny pojišťovnami.

Moje centrum není lékařským pracovištěm, spadá do kategorie wellness.

sd.jpg

 

 

 

Poznámka k cenám.
Většinou za mnou chodí lidé známí a přátelé. Interně jim říkám SPOLUUŽIVATELÉ BICOMU. Někteří mohou chodit pravidelně, někdo přijde, když prožívá náročnější období a někdo si Bicom dopřeje svátečně. Mají své důvody proč za mnou přišli i proč se vracejí.
   
Když se potkám s lidmi, kteří ošetření s Bicomem ještě nezažili, tak vidím, že někteří řeší cenu. Třeba řeknou: "Ale to je drahé." Upřímně mi to je většinou nepříjemné a asi proto jsem v jednom příspěvku napsala následující. " Cena no ... Z jedné strany vás chápu, ale co se dá dělat. Zdravotnictví na podobné metody ještě není připravené, takže pojišťovny na energetická ošetření nepřispívají. Když někdo takový stroj koupí, tak to s příslušenstvím lehce vystoupá na částku přes milon korun a to jsme stále v základu, který se dá rozšiřovat. K tomu je potřeba školení a čas na získání praxe. Určitě to není přístroj typu zapnu, pustím a ono to pracuje samo. Tudíž tomu odpovídá i cena. Třeba já si interně "počítám" 500,- Kč/hod, 1000 Kč/2 hodiny,  tak zvaného strojového času, to jest částka na opotřebení/amortizaci Bicomu a příslušenství, dále tam je můj čas, odbornost, DPH a další náklady. " Takže je to tak.

U sebe v praxi vidím dost lidí, kterým biorezonanční působení pomáhá a tak jim dává smysl se o sebe i tímto způsobem starat. Je to prostě jedna z možností SEBE podpory.

                                                                                                                            aktualizováno v březnu 2024