Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

PODĚKOVÁNÍ za důvěru (02/2021)

inspirace.png

Za posledních 5 let jsem díky biorezonanci mnoho pochopila a prožila, tak jsem Vám chtěla poděkovat za Vaši důvěru, jelikož kdybyste mi ji hlavně v těch prvních letech mé praxe nedali, nezískala bych zkušenosti a jistotu, které jsou v mé práci tolik potřebné.
 

Pamatuji si, jak pro mě bylo na začátku těžké vysvětlovat, co to vlastně dělám, proč by za mnou měli lidé přijít …  Znám i kolegy, kteří si opatřili přístroj, zjistili, že práce s ním není tak jednoduchá, neměli komu dělat sezení, a tak jejich činnost tímto směrem vytěkala do ztracena. (vlastně z takového zdoje jsem koupila svůj druhý Bicom)

A není to „jen“ o tom začátku, je to i o minulém roce, kdy vyplynula možnost, v některých případech a obdobích „nutnost“ práce skrze fotku. Zase jste se mnou šli do neznáma a díky Vašim zpětným vazbám došlo i v tomto směru k velkému pokroku. Ověřila jsem si, že testování „na dálku“ funguje, že dokonce někteří lidé vnímají úlevu přímo v okamžiku, kdy frekvence posílám a následně nalepené placičky vše zintenzivňují. Před pár dny jsem čistila počítač a bylo tam 113 fotek poslaných na sezení na dálku. Vím, že tato možnost není pro každého uchopitelná, ale je a můžu jí dělat i když mám Dana doma na online výuce, nebo když je „tvrdý“ lockdown. O působení na dálku mám napsáno zde: https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/moznosti/pusobeni-na-dalku/pusobeni-na-dalku.html

Je mi ctí se i v takovémto nehmatatelném propojení s vámi setkávat. Chodíte ke mně ve své pestrosti, se svými životními příběhy a s mnohými jsme si vzájemnou inspirací. Však vy každý za sebe víte své.

Děkuji i za doporučení, která ke mně posíláte. Na začátku jsem se snažila o reklamu, ale je to tak specifická oblast, že krom pár lidí na odvykání kouření a Pavly, se ke mně všichni lidé dostali, protože mě znají, nebo přes něčí dobrou zkušenost.

Děkuji i za to, že už sami mnohdy přicházíte, nebo se ozýváte na sezení na dálku ve chvílích, kdy Vám dojde, že by Vám frekvenční působení mohlo být k užitku a je jedno jestli je to z důvodu úrazu, nějaká „první pomoc“, kvůli předoperační podpoře, kvůli tomu, že někdo v rodině má nejpopulárnější virózu této doby, kvůli emocím, nebo duchovním tématům, že toho je na váš v nějaké chvíli moc, preventivně i když řešíte vážnější věci a bicom využíváte paralelně s lékařskou péčí ….

Práce s BICOMEM je pro mě samotnou jedna velká škola. Dává mi to smysl, přináší mnoho podnětů k zamyšlení, přijetí, zpracování a fascinuje zároveň. V pokoře tuto cestu následuji a hledám možnosti jak samu sebe „posouvat dále“, čímž se rozšiřují i možnosti mého působení.

Mimochodem mé nové přístroje z loňského podzimu jsou skvělé. BBC scan energetického systému k mé radosti funguje i s použitím fotografií a efektivně jeho výsledky kombinuji s testováním tenzorem. O BBC jsem psala  https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/bbc-scan/bbc-bicom-body-check.html .

O Aureole, která měří biopole a čakry, ale funguje pouze při osobních sezeních jsem zatím napsala článek, který si můžete přečíst zde https://www.akademiezmeny.cz/blog/aureola/225

Takže ještě jednou DĚKUJI ŽE JSTE a přeji vám dost fyzické i psychické odolnosti, aby Vám pomáhaly projít touto dobou.