Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Praxe - zkrácená verze

20160929_103016_002.jpgTento příspěvek jsem v delší formě, ještě před pandemií, napsala pro lidi, kteří ke mě na biorezonanci již docházeli, nebo měli vážný zájem.

 

Začneme u toho, že nikomu nikdy nic konkrétního neslibuji a vždy udělám co je v mých silách, abych člověka popořila. To je dobrý základ. 

Člověk podle mě nemusí úplně věřit tomu, co dělám, ale je důležité, když se tomu "nebrání" a neznevažuje pochybnostmi. Také je podstatné, aby za mnou přišel z vlastní vůle, ne protože ho ke mě někdo "dotáhne".

Bicom jako takový, má v sobě kolem 1000 programů na všemožné energetické nerovováhy, navíc sám dokáže ledacos vyhodnotit ze sejmutých frekvencí (přes deskové aplikátory i z tělu vlastních "vzorků") . Tuto funkci můj taťkatrefne nazývá autodiagnostila pro člověka.

Co považuji za velice podstatné je, že umí transformovat (ladit) energetické nerovnováhy. K samotnému přístroji jsem si za léta opatřila dostatek  příslušenství (např. sad s ampulemi s frekvenčními vzorky), díky kterému si můžu udělat přesnější obraz o energetickém stavu člověka a dosáhnout cílenějšího ladění.

Snahou biorezonnace je dát člověku podporu, energeticky ho "inspirovat", "nakopnout" k vyladění se a fungování na harmonických frekvencích s kvalitním vnitřním přenosem informací. Někdy to jde raz dva a někdy to je vleklý proces. Někdo vyložene vnímá, jak jeho tělo reaguje, někdo je na úrovni že "jen" věří, že se něco stalo.

Já třeba věřím biorezonanční metodě jako takové, i díky tomu, že jsem už udělala více než tisíc sezení, ze kterých se ke mě dostalo mnoho zpětných reakcí, navíc se vídám s dalšími Bicom terapeuty, se kterými se dělíme o své zkušenosti. Takže pokud sami nevnímáte, působení těchto jemných frekvencí, neznamená to, že se nic neděje, ani že jste nějací "nedokonalí", prostě je to v tuto chvíli tak. Spojení mobilních telefonů, nebo aurická pole také většina lidí nevidí a přesto jsou. Hezky shrnuté výsledky jedné ze studií účinnosti biorezonance najdete na http://www.biorezonance.org/studie/studie-13 , na téže webové stránce je diskuze a jiné zajímavé příspěvky. Tím, že je mnohdy komentují lékaři, spolupracující s firmou, mohou ze své pozice psát více o konkrétních zdravotních obtížích - myšleno diagnózách (což já jako nelékař moc nemohu) .

Je fajn, nechat se podpořit třeba Bicomem, ale je nanejvýš vhodné se i zamyslet nad tím, co sami můžete dál pro svou podporu udělat. Sem patří například vyvážená strava, pohyb, spánkový režim, psychohygiena a další věci zmiňované v příspěvku https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/blog/pochvalte-se-za-to-co-pro-sebe-delate.html


Když člověk přijde na první sezení, tak většinou postupuji podle vstupní metodiky, která v sobě zahrnuje

  • "sžívací" protistresový program s použitím bachových esencí na harmonizaci psychiky - bachovy esence jsou schopné působit na vědoné, podvědomé i nevědomé úrovni.
     
  • testování základních platíček s ampulemi - ZDE BYCH RÁDA POPSALA, CO TO může ZNAMENAT, KDYŽ NĚKTERÉ AMPULE VYJDOU. Bicom energetické testování není klasická diagnóza. Proto i lidem říkám, nechtějte po mě diagnózy jako máte od lékaře, ani jejich potvrzení, nebo vyvrácení. Pokud s Vámi některá ampule "rezonuje" a my ji používáme k harmonizaci (tak zvané podpůrné ampule - živly, čakry, meridiány, podpora imunity, vitamíny, minerály ....) , nebo k vyvádění (ampule zátěží - patogeny, alergeny, psychické bloky ... ), tak to znamená, že Vaše tělo "uvítá" frekvenci, která je v apuli obsažena na podporu, nebo na vyvedení (zmenšení úrovně zátěže, uvolnění bloku).  (od října 2020 často používám i BBC - bicom body check - samostatný článek v menu)   

    Většinou se v této chvíli, kdy už mám vytestováno (a tak nebudu přepojatá), ptám lidí na podrobnosti k důvodům jejich návštěvy.                                                                                                                

    Energetické testování je pro mě důležité vodítko pro to, jak sezení bude probíhat, díky němu je každé sezení individuální a odpovídá aktuálnímu stavu člověka, se kterým pracuji. Ladím to, co mi vyjde, ale není to žádná diagnóza v běžně vnímaném pojetí.  

     
  • základní harmonizační program - vybraný podle naměřené úrovně energie. Použijí se při něm vytestované ampule, navíc jako "autodiagnostika" snímá, vyhodnocuje a ladí energetické pole.
     
  • uvolnění blokád - vytestuji celou skupinu programů nazvané BLOKÁDY a co vyjde (zde jsou například programy jako odblokování jizev, uvolnění blokád na páteři, zatížení elektrosmogem, nerovnováha pravé a levé hemisféry, vyrovnání se se stresem a šokem, blokáda ve tkáni, nedostatek vitálních sil ...)
     
  • podpora vylučovacích orgánů energetické systémy většiny lidí tyto programy velice vítají. Jedná se o energetickou podporu jater, ledvin a lymfy.
     
  • cílené programy pokud člověka něco vyloženě "trápí", podíváme se jaké možnosti harmonizace máme.
     
  • pohlazení po duši na závěr sezení vytestuji, jestli člověk chce jeden, nebo více z programů, které mají vliv na psychiku, podporují zpracování stresu, posilují odolnost.

Tento komplexní harmonizační postup je základ. Trvá kolem 2 hodin. Podle toho jak mi vyjde testování, se ho více, či méně držím. Podobně dlouhá mi vycházejí následná sezení. Někdy u lidí "dělám" kratší vylaďování, většinou když je nějaký cílený problém, nebo když nastane akutní situace a já člověka neplánovaně přidám do harmonogramu a musím se vejít do omezeného časového "okna". 

Při sezení se dá nahrát podpůrný prostředek, velice ráda používám bicom "placičky" (oficiálně nazývané chipy) , které si člověk nalepí na tělo a ony tam působí, nemusí na nic myslet a až jejich čas "vyprchá" samovolně odpadnou. Z 95 % s nimi nejsou žádné problémy.  Odpadnou po pár dnech až týdnech. Rekordy mám 2 dny a přes 6 týdnů, ale ty jsou vskutku ojedinělé. Běžně drží kolem 2 až 3 týdnů. Pokud vyvádíme zátěže, nebo je člověk velice citlivý, může se stát, že jej po pár dnech placička začne svědit. Pokud se tak stane sundejte ji a můžete si ji nalepit na skleničku ze které pijete a ještě ji tam nějaký čas mít. Pokud placička odpadne, nebo již není na těle, neznamená to, že se nic neděje. Už při samotném sezení dochází k harmonizaci a placička ho má podpořit, prodloužit udržení harmonizačních vln. Například, když jsem byla poprvé na Bicom sezení na Ibize (myslím v roce 2006) tak ještě takovéto placičky nebyly a sezení také fungovala. S některými lidmi se domlouvám, že třeba vzhledem k alergiím, nebo jiné zvýšené citlivosti, raději chtějí "nahrát" kapičky, pak si je postupně spotřebovávají, ale musí si na ně myslet.

Pokud lidé chodí na Bicom pravidelně, navazujeme na základní harmonizační postup, dostáváme se do dalších úrovní (asi jako když se loupe cibule) a dosažená harmonizace má možnost se více stabilizovat. Pokud lidé chodí občas, je to lepší než nic. Také jsem jezdila ke kamarádce do jižních čech jednou za rok a byla jsem ráda za každé takovéto sezení. Vmímala jsem to, jako bych se napila doušku "živé vody", něco se vyladilo, tělo se podpořilo, ale na chronické, vleklejší, hlubší problémy to nemělo sílu. To je opravdu potřeba vícečetného opakování sezení v přiměřených rozestupech (aby se vždy nezačínalo znova). 

Vím, že někteří lidí řeší i cenu, holt doba je taková. Zdravotnictví na podobné metody ještě není připravené, takže pojišťovny nepřispívají a když někdo takový stroj koupí, tak to s příslušenstvím lehce vystoupá na částky přes milon korun, navíc je potřeba poměrně náročné školení a čas na získání praxe. Tudíž je odpovídající finanční vyrovnání je místě. Třeba já si interně "počítám" 900,- Kč z každého sezení na opotřebení Bicomu a ampulí, které k němu mám a pak ten zbytek je můj čas, DPH a další náklady. 
 

ZAJÍMAVOST k testování a harmonizování
 je několik úrovní na kterých mohou ampule reagovat, tyto úrovně můžeme vytestovat a cíleně ladit metodikou "potencování" (něco jako v homeopatii).  Při potencování rozlišujeme tkáňovou, energetickou, emoční a vyšší informační rovinu.
Tak zvaná "tkáňová" úroveň - je nejvíce vnímatelná na fyzickém těle. Třeba u patogenů se projeví na fyzickém těle. Většinou lidé vědí, že je něco bolí, obtěžuje, tato nerovnováha se projevuje nepřehlédnutelně. (tkáňová úroveň je ta, na které pracují běžné léky) Všechny další úrovně jsou nehmatatelné, přesto je lidé ve svém životě mohou vnímat jako diskonfort. Mohou to být jak určité paměťové stopy z minulosti, tak energetické nerovnováhy a zátěže.  Pokud jdou lidé na nějaké klasické vyšetření, které se zabývá bětšinou fyzickou úrovní, tak jim mnohdy nic nenajdou a někdy je dokonce prohlásí za simulanty. Oni přesto vědí, že něco není v pořádku. Pokud pracujeme na nehmatatelných úrovních, ulevuje se člověku psychicky, může lépe vnímat proudění energie ve svém těle a často se řeší i vnitřní procesy, což se mnohdy odrazí i na interakcích s okolím. Sem spadají třeba úroveň energetická (zde pomáhají například ampule na harmonizaci živlů, čaker), po ní následuje úroveň emoční (zde pomáhají ampule bachovy esence, psychosomatické ampule emocí, přesvědčení, strachů a konfliktů) a jako poslední je vyšší informační rovina (zde se řeší rodové zátěže, naučené vzorce chování - pomáhají jisté programy, třeba na harmonizaci limbického systému, některé psychosomatické amlupe a ampule vnějších vlivů).  Díky rozsahu frekvencí v bicomu, máme možnost působit na všechny popsané úrovně. Pokud jsme ochotni přijmout tvrzení, že energetické působení ovivňuje hmotu, tak nám frekvenční harmonizace dává smysl. V průběhu sezení nerozděluji na jaké úrovni pracuji, většinou se nějakým způsobem v různých proporcích dotknu všech. 
Při testování bicom "projíždí" (jak tam jezdí to světýlko zprava do leva a slyšíte jemné tikání) celou škálu frekvencí, kterou v sobě má, tudíž zaznamenává nerovnováhy od tkáňové úrovně po vyšší informační. Chtěla jsme to tu napsat hlavně proto, že někteří lidé se mě rádi ptají "co mi vyšlo". Často odpovídám, že to jsou jen informace a že z mého pohledu je důležité, že co vyšlo, jsme tělu "poslali" a ono tu harmonizaci danou informací může využít, nebo u vyvádění to znamená, že se daný blok, nebo zátěž může cíleně eliminovat.

Tento příspěvek jsem psala v lednu 2020, v posledním roce 2020/2021 se možnosti působení ještě posunuly jednak jsem opatřila automatický energetický skaner BBC (bicom body check) a Aureolu ( o těchto přístrojích jsem napsala zde 
https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/bbc-scan/bbc-bicom-body-check.html  a ještě jiný příspěvek se sériemi fotek, které tady dát neumím je na mém "výživovém webu".  https://www.akademiezmeny.cz/blog/aureola/225),
Další rozšíření o kterém zde není psáno je díky sadám Psychycko-energetická rovnováha a Řídící systémy a metabolismus. V těchto testovacích sadách jsme získali ampule na psychosomatické zátěže jednotlivých meridiánových orgánů, dále pak ampule dokonce se 7mi úrovní - fyzické, energetické, psychické, mentální, emocionální, vegetativní a spirituální. Jak jsem již psala výše, když ke mě člověk přijde můj přístup je komplexní, není dopředu úplně jasné jakým směrem se bude sezení ubírat. Nejprve si udělám testování, abych nebyla ovlivněna tím co mi člověk o sobě poví a pak se ho vyptám co ho přivádí. Můj následný postup kombinuje vytestované informace a přání člověka. 

DOPLNĚNÍ 12/22 - přidala jsem fotoalbum ve kterém jsou fotografie něterých programových kombinací, (ty fotografie laděné domodra - display bicomu), které jsem používala v poslední době, většinou u sezení na dálku, kdy mám "čas" fotografovat. Také je tam několik fotek stránek z programové příručky, kde je celkově seznam zhruba 1000 různých programů, právě zde jsem nechala i fotku s citlivým tématem, kterým je rakovina, aby bylo vidět, že i takové programy v Bicomu máme. Osobně jsem s nimi pracovala, pracuji u blízkých osob, kdy si na začátku vyjasníme co v rámci energetické podpory nabízím - což je třeba u procházení chemoterapiemi energeticko, psychickou podporu a podporu vyučování chemického odpadu z těla. Neslibuji vyléčení, uzdravení, jelikož vždy je výsledek ovlivňovám mnoha faktory a ani Bicom terapie, stejně jako klasická léčba nejsou schopni dát žádné záruky. Každopádně zmiňovaná podpora vylučovacích orgánů a psychiky jsou z mé zkušenosti užitečné. Veřejnosti (lidem, ketré neznám) v případě vážných diagnóz doporučím, aby si raději našli biorezonančního lékaře. 

Vzhledem k pestré škále programů na fotkách upřesňuji, výběr programu je také vždy pro daného člověka testován, to bylo i u sekvencí zmiňovaných na obrázcích, není to jako když se přijde do samoobsluhy a člověk si nadiktuje co by si přál. I když samozřejmně se bere ohled na záměr se kterým člověk přišel. Když má třeba virozu v akutním stavu, použijí se přednostně programy na podporu imunity, a nebudou se tolik řešit třeba emoce, i když není vyloučeno, že okrajově je také do působení zapojím. Nicméně mnohdy se ukáže, že příčina je jinde, než to co člověka obtěžuje a čím blíže se dostaneme k vyladění příčiny, tím efektivnější je harmonizace. 

Máte-li nějaké dotazy, chtěli-li byste u mě zažít biorezonanční sezení, spojte se se mnou. 

Nejlépe SMS, nebo whatsup tel: 603 18 14 39 (při práci mám vypnuté zvonění a na zmeškané hovory občas nezareaguji ihned a pak je ztratím ze zřetele  - proto jsou SMS, nebo whatsup vhodnější)

Náhledy fotografií ze složky fotky programovych sekvenci