Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

ESENCE ženy v pohybu

11. 2. 2024

obrazek-whatsapp--2024-02-10-v-09.19.30_e16c8528.jpg           

                      Esence ženy v pohybu,
                                         aneb
                         energetická údržba

                       experimentální lekce/setkání

      termíny dalších údržeb 23.4., 7.5., 21.5., 4.6. a 18.6. 
                         ve studiu Karima v Ústí n.L.
                   od 18:35 do cca 19:50 (bývá i více)

 

První čtyři setkání "ÚDRŽBÁŘEK" , které proběhly v úterky 20.2., 12.3., 26.3. a 9.4. 2024 máme za sebou. Vnímám radost, dojetí, úžas, vděčnost, hloubku ... 

         POKUD by se některé setkání nekonalo, napíšu to do uzavřené FB skupinky a ZDE. Tak si to prosím sledujte.                                                   U červnového sektkání MAX se ještě upřesňuje termín.

misto-konani-studio-karima-stara-90--usti-nad-labem--8-.jpg

 

POKUD JDETE na setkání Energetické údržby poprvé (nebyla jste na setkáních, které zatím proběhly), jsou s ohledem na ostatní ženy dobré dvě věci. 1. Podívat se na 16minutové video z prvního setkání, kde jsem ženám představila základní principy celého projektu:  https://vimeo.com/917109179 . 2. Poslechnout si nahrávku kde je "amatersky" nahraná podstata naší úvodní praxe Základ údržby - slovně provázený
Aktuální leták ke stažení zde: Aktuální leták údržba květen/červen

OBLEČENÍ: pohodlné, abyste se cítila žensky a mohla se jak hýbat, tak třeba i posedávat na zemi.

cena od května je 150,- až 200,- Kč/setkání  (rozptyl je podle vašich možností a vnímání hodnoty setkání)
(zvýhodněná pro kurzistky orient.tance s aktivním semestrálním předplatným, důchodkyně, studentky a ženy na MD - 100,- až 130,- Kč/setkání)
Pokud se někdy dostanete do situace, že pro Vás i toto bude moc a vnitřně víte, že by Vám údržba prospěla, tak prostě přijďte, nic neplaťte a setkání si vemte jako dárek. Ani to nemusíte nikde "hlásit".

Zájemkyně se mohou domluvit osobně při jakýchkoliv setkáních s Karlou, nebo napsat
na karima.info@seznam.cz, nebo WA či SMS na 603 18 14 39

 

Více o projektu "Energetická údržba":

Za posledních 8 let jsem díky biorezonanci strávila několik tisíc hodin energetickými harmonizacemi, povídala si s lidmi o jejich životech. Kolikrát se mě po sezení lidé ptají a co můžu udělat sám/sama pro to, abych si udržel/la lepší náladu, měl/a dost energie ... Mnohdy jim říkám, co sama dělávám. Někdy to i zkusí, ale dost často od toho po pár týdnech upustí. Zároveň v Ústí vedu více než 20let studio orientálního tance a pravidelně několikrát týdně se ženami tančím. A kolikrát se mi stane, že mi řeknou: "Když bych neměla ty kurzy, tak bych asi neměla chuť a disciplinu tancovat si doma."  Tak mě napadlo nabídnout pro začátek několik setkání, kde bychom se zabývaly technikami zaměřenými na "energetickou údržbu". Vycházím i z toho, že je mnohdy podporující samo vědomí, že na CESTĚ nejsme sami.

Jsem přesvědčená, že průběžná energetická údržba může výrazně přispívat ke spokojenosti v běžném životě. Sama pro sebe jí aplikuji dlouhá léta a nyní zřejmně nastal čas toto poznání a zkušenosti sdílet. 

Takže, jak jsem psala na úplně první pozvánce: pokud patříte mezi ženy, které věří na

  • energie
  • intuici
  • spiritualitu

Umíte si představit, že tak jako fyzická hygiena může existovat energetická hygiena.
Chtěla byste se potkávat s podobně laděnými ženami v rámci energetické údržby.
Jste vítána.

Náplň těchto setkání vychází z kombinace mé dlouholeté práce s pohybem a nehmatatelnými energiemi ... Nejedná se o lekce břišního tance, i když i hýbat se tam budeme.

SMYSLEM “energetické údržby” je

  • hravou formou
  • ​každá za sebe a přitom spolu
  • podporovat své energie

K tomu nám mimo jiné pomůže

  • věnování pozornosti jak svému fyzickému tělu, tak své energii
  • intuitivní tanec
  • osvojení si technik pro “práci s energií”
  • vzájemná podpora a setkávání s podobně laděnými ženami
  • uvědomění si vlivu emocí na naše životy a možností při jejich zpracování
  • vnímání kouzla a síly naší jedinečnosti

Úplně vidím, jak po naší “údržbě” odcházíme domů OSVĚŽENÉ.

Mám vybráno několik praktických a účinných technik práce s energií, které budeme používat. Budou mezi nimi takové, které si můžete aplikovat i mimo studio i takové, u kterých je výhodou práce ve skupině a skupinová podpora.

Jak to celé vzniklo?

Za poslední měsíce se mi párkrát stalo, že jsem se bavila se ženami "v civilu", nebo u Bicomu a ony mi říkaly, že se jim líbí můj pohybový projev, moje gesta, nebo třeba jen provlnění hrudníku, kterým jsem dokreslila nějaké své vyprávění.

Ale také říkaly, že je orientální tance (které 20let lektoruji) úplně nelákají, nebo třeba nevěří, že by je zvládly, nebo že mají nějaké pohybové limity ... , ale přes to všechno by ty pohyby rády zkusily, a třeba si je osvojily. Že jsou krásně ženské. A také, že je baví moje "seberozvojové koníčky", práce s energií a další témata o kterých se s nimi bavívám při biorezonanci a jestli bych to nemohla tak nějak spojit ... Jiné ženy si mi třeba posteskly, že dost věcí s duchovní tematikou sledují na netu, ale že osobně neznají moc lidí, se kterými by si o tom mohly povídat, aniž by je nebraly za zvláštní. 
Nechala jsem ty myšlenky a podněty na sebe působit a začla přicházet inspirace.

                                             Tudíž tímto svolávám na “ENERGETICKOU ÚDRŽBU”

Vděčnost patří Danče, která mě "postrčila", podpořila, viděla potenciál, který ještě nebyl projevený a navíc při našem spolubytí vyplynul i název "Esence ženy (nebo ženství) v pohybu" ...                                              

 

snimek-obrazovky--111-.png


Před prvním setkáním jsem psala následující: A “holky” přestože mám v mnoha “cvičeních” jasno, tak přiznávám, že jsem trochu nervózní ... A proč? No protože je to pro mě v této formě nové, nikdy jsem to takto nedělala ... takže se dostávám mimo svou zónu pohodlí. Jak by řekli anglicky "Out of the box" , "Mimo krabici", což se u nás moc nepoužívá, ale mě se to líbí. Když jsem hledala podobný ekvivalent tak mi u nás nejlépe sedí "Mimo zajeté koleje". Tak vzhůru za dobrodružstvím.

Doplnění po prvních dvou setkáních: DĚKUJI za důvěru, odvahu, iniciativu ... JSTE SKVĚLÉ. Baví mě TO, co spolu prožíváme, těší mě Vaše nadšení a zpětné vazby a PŘICHÁZÍ nové nápady, inspirace, témata ... je to jízda ... 

----------------------------------------------

Jelikož se potkávám z různorodými ženami, mnohé z nich jdou léta svojí duchovní cestou, chtěla jsem, aby "údržba" nesla přesah, který umožní potkávání se i té různorosdosti. Proto je jedním  z hesel, které nás provází: V úctě k našim kořenům, i tomu, co nás přesahuje.

---------------------------------------------------

Poznámka 1: Tuto uputávku v tuto chvíli nebudu dávat na sítě typu FB a dělat na ní cílenou reklamu, věřím, že je v mém okolí dost podobně laděných žen. Nicméně pokud máte ve svém okolí kamarádku o které víte, že by podobná setkání ocenila, můžete jí o energetické údržbě říct. (bude fajn, když si poslechne to cca 15 min videjko z úvodu prvního setkání a audio nahrávku se "základem" - odkazy výše) 

Poznámka 2: pro muže. Proč je moje "eneregtická údržba" jen pro ženy? Milí muži, ne že bych na Vás nemyslela, nicméně v tuto chvíli je podsatnou částí "energetické údržby" moje praxe z vedení lekcí břišních tanců a opravdu si nedovedu představit jak jste na setkání energetické údržby a já říkám: "Tak a teď se krásně narovnáme, uvědomíme si hrudník a s jemným pohupováním pánve se vydáme do prostoru ... ",  jako fakt ne, alekdo ví, co život přinese ...