Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Chcete přestat kouřit?

9. 11. 2023

concrete-8161909_1920.jpgBiorezonance je šancí, jak přestat kouřit.

Jedná se o skvělý podpůrný prostředek, pro ty, které již obtěžuje fakt, že musí každý den sahat po cigaretách, zanášet a oslabovat si své tělo a navíc za to utrácet peníze, které by se daly použít i jinak.  
Vždy je důležité vlastní ROZHODNUTÍ. Ano chci přestat kouřit.

Pak může být podpora odvykání kouření s biorezonancí účinná. Chuť na nikotin se eliminuje okamžitě, nebo do několika hodin po sezení. Nutnost kouření se druhý den ráno většinou již nedostavuje. Na biorezonanční sezení na podporu odvykání kouření, si člověk přinese svůj nedopalek cigarety, nic jiného není potřeba, základní sezení trvá zhruba 45 minut až hodinu, je naprosto bezbolestné a nemá žádné vedlejší účinky. 

Důležité je, aby bylo vaše rozhodnutí přestat kouřit pevné. My vám pomůžeme eliminovat chuť na cigarety, ale vypořádání se se zvykem, tím s čím máte kouření spojené, zůstává na vás.

      I přes velice vysokou účinnost této metody je třeba podpořit celý proces svojí sebekázní, neboť biorezonance neodstraní motorické návyky a sociální zvyklosti (tj. například spojení káva-cigareta, cigareta - přátelé, zvyklost po příchodu do práce si s kolegy zapálit, možnost úniknout do soukromí "na cigaretku" před dětmi, partnerem ... ) .

V rámci následné péče mimo jiné doporučujeme: 

Na "zaměstnání rukou"  loupání slunečnicových semínek.
Na "svody" odstranění zbylých cigaret, popelníků, zapalovačů.
Na "psychiku", informování svých blízkých, a požádání, aby stáli při Vás.
Na "očistu" odkyselovací čaje, pití dostatečného množství vody, případně antioxidační výživové doplňky.  

 

ANTINIKOTINOVÝ PROGRAM

Základní podpora při odvykání kouření (cca 1 hod)                                       1 700 Kč 

Základní biorezonanční sezení s programem podpory při odvykání kouření. Včetně biorezonanční podpory - které se říká chip, jedná se o kovovou destičku, která se lepí jemnou náplastí na tělo, tam další zhruba 2 až 3 týdny udržuje frekvenční úroveň nahraná při sezení a tím znásobuje celkový efekt biorezonance. (při neúspěchu, druhé sezení do týdne zdarma, do měsíce za zvýhodněných podmínek - 400,- Kč

Nadstandartní podpora při odvykání kouření (cca 1,5 hod)                          2 200 Kč 
Nadstandartní podpora je v porovnání se základní podporou pro odvykání kouření rozšířena o programy které hlouběji ošetřují psychickou stránku. Doporučujeme u dlouhodobých kuřáků. Sezení je včetně biorezonančnídestičky. (při neúspěchu, druhé sezení do týdne zdarma, do měsíce za zvýhodněných podmínek - 400,- Kč